Published On: 3 Maj, 2016

Zyrtarët e UEFA-s edhe gjatë pauzës bisedojnë për pranimin e Kosovës

Tashmë krerët e federatave dhe të UEFA-s ishin në një pauzë, ku pas saj pritet të votohet për heqjen e nenit të shtatë të UEFA-s.

Neni i shtatë thotë se në UEFA nuk mund të pranohet asnjë shtet që nuk ka ulëse në OKB.

 Pikërisht për këtë gjë janë duke diskutuar krerët e federatave dhe ata të UEFA-s.

Pritet që ky nen të hiqet dhe të shkojë pranimi i Kosovës në votim.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...