Published On: 21 Prill, 2017

Zoran Zaev kundër “Platformës Shqiptare” dhe gjuhës shqipe (VIDEO)

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev në një intervistë për N1 të Serbisë ka thënë se nuk do të pranojë kërkesat e shqiptarëve gjegjësisht “Deklaratën Shqiptare”.

Partitë shqiptare në Deklaratën e nënshkruar sipas Zaevit kërkojnë ndryshime kushtetuese ku duan gjuhën shqipe të bëhet zyrtare në Maqedoni.

Zaev gjithashtu thotë se nuk pajtohet as me ndryshimin e himnit dhe flamurit të Maqedonisë.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...