Published On: 15 Qershor, 2016

Zonja Behide Hasanaj, falënderon të gjithë bamirësit

 

Zonja Behide Hasanaj, gjatë dhe pas luftës, vazhdimisht ka qenë dhe është në mesin e skamnorëve, të cilëve u duhet ndihma sa materiale aq edhe morale. Me nismen e saj u organizua edhe koncerti i bamirësisë në pranverën e këtij viti, në Solothurn, në hapësirat e restorantit „Rrushi“ pronar i së cilit është z. Gjergj Laskaj, për t`i ndihmuar gratë pa burra, në zhvillimin e punës dhe ekonomisë në Dardhë të Madhe (Krushë të Madhe), ku me punën e tyre në Kooperativen Bujqësore „DARDHA E MADHE (KRUSHA E MADHE)“, të rrisin dhe shkollojnë fëmijët e tyre jetim. Nënat Dardhane (Krushjane). Z.Behide Hasanaj i falënderon nga zëmra të gjithë ata të cilët shprehen vullnetin e tyre për të ndihmuar këtë nismë të saj, që në vijim dëshmohet me të dhënat nga teksti në vjimi, ku bamirësit dhe ndihma e dhënë e tyre janë të regjistruar

abazinje

abazidy

Foto me pamje ku shprehen falenderimet për ndihmat e dhëna në vijim.

Behide Hasanaj -50 Fr, Dr. Sefejdin Haxhosaj – 1.000 fr, Fitim Hasanaj – 100 fr, Ganimete Bajraktari – 30 Euro, Naim Dellova -100 fr, Fran Gjini – 30 fr, Zojë Gjini- 30 fr, Sali Beslimi – 30 fr, Arta Dina – 30 fr, Arben Dina – 30 fr, Agim Demolli – 40 fr, Feride Demolli – 40 fr, Sylejman Morina – 30 fr, Skender Laçi – 30 Euro, Pren Bala -100 Euro, Florie Avdyli – 30 fr, Herolinda Avdyli – 30 fr, Jetmire Avdyli – 30 fr, Bardhe Nanqe – 30 fr, Bashkim Berisha – 30 fr, Fahrije Berisha – 30 fr, Mirjeta Ukzimaj – 30 fr, Ramë Ukzimaj – 30 fr, Almedina Halimi – 30 fr, Dedë Prenoka – 30 fr, Dafina Prenoka – 30 fr, Diana Prenika – 30 fr, Behlul Berisha – 90fr, Ramadan Esati – 210 fr, Bexhet Sela – 30 fr, Fatime Jashanica – 100 Euro, Flora Balaj – 100 fr, William Nokaj – 50 fr.

Në këtë koncert bamirësie përveç zonjës Behide Hasanaj, si organi- zatore për organizimin e këtij koncerti për bamirësi ndihmuan edhe shumë të tjerë si: Masar Dogani–dizajn, Andolina Muja – moderatore, Flora Balaj-ndihmës, Aladin Ramadani–ndihmës, Abaz Fejzullahu – me shkrime për media, Syri Blu–televizon me seli në Soloturn, Astrit Mulaj –këngëtar, William Nokaj–lojë shpërblyese, Ansambli folklorik “Mërgimi” në Lozan, televizioni shqiptar TVSH, Gjergj Laska me bashkëshortën–Tereza pronar të restorantit “Traube- Rrushi”, LangendorfSoloturn, që mundësoi koncertin, si dhe Hekuran Rexhepi – rapsod i mirënjohur i trashëgimis shpirtërore të folklorit shqiptar në Zvicër.

abazikr

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...