Published On: 29 Nëntor, 2016

Zhduket një 14 vjeçar nga Fushë-Kosova

Një ankues mashkull ka njoftuar Policinë se djali i tij 14 vjeçar është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Sipas raporti të policisë njoftimi nga prindi ka ardhur gjatë ditës së djeshme enë orën 10:10.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...