Published On: 4 Tetor, 2016

Zharku shkelë ligjin e trafikut! (Foto)

S’ka ligj për qeveritarët, ministri i Qeverisë Mustafa futet në të kuqen. Ministër i Infrastrukturës, Lutfi Zharku para “hunëve”  të Policisë së Kosovës ka  thyer ligjin e trafikut. Në disa foto të siguruara nga “Indeksonline”, ai shihet teksa futet në të kuqen në semaforë, në qendër të Prishtinës.

Kësisoj, sipas rregullores së trafikut, në nenin 19, ku flitet për shenjat ndriçuese të trafikut, Zharku ishte dashur të dënohet mbi njëqind euro.

“Dënohet për kundërvajtje, me gjobë prej njëqind e pesëdhjetë (150) eurosh, shoferi i cili nuk vepron sipas kërkesave të shprehura me ndihmën e shenjave ose sipas urdhrit të personit të autorizuar që e kryen kontrollin dhe rregullimin e trafikut në rrugë. Atij shoferi i shqiptohet edhe një (1) pikë negative”, thuhet në këtë nen.

fotooooo-o1
foootott-22
fooototot3323
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...