Published On: 23 Tetor, 2016

Zgjedhjet e parakohshme fatale për Isën dhe klyshët e tij, jo për LDK-në

 

Driton Tali

 

Zgjedhjet e Parakohshme (nëntor-dhjetor të këtij viti) janë në favor të të gjitha partive, edhe LDK-ës (në aspektin afatmesëm-afatgjatë)!

Këto zgjedhje nuk janë në interes vetëm të shokut Isë dhe klyshëve të tij.

Natyrisht që LDK-ja do të tkurret në këto zgjedhje të parakohshme si rezultat i keq udhëheqjes së shokut Isë, por ama ju jepet shansi forcave reformiste brenda saj që të bëjnë ndryshimet e duhura.

E di që LDK-ja ka individë të shumtë që mund të bëjnë reforma.

A 5
Loading...
 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Fore t’lodhta jonë këto pasha Dritonin. Mendjen se kan këta me bo zgjedhje tëpaprkhoshme. Kjo o një temë e re për popullin si në seia Turke. “Uki ukin se han….tuj pasë kingja sa të dush”

    Përgjigjiuni
    Pelqej(2) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...