Published On: 26 Janar, 2016

Zgjedhja e Thaçit president institucionalizon sundimin e shërbimeve armiqësore

Arbër Gashi sekretar i përgjithshëm i Ballit Kombëtar Demokrat në një prononcim për shqiptari.eu thotë se zgjedhja eventuale e Hashim Thaçit president i Kosovës do të thotë se mbi të gjitha do ta institucionalizonte sundimin e shërbimeve të huaja e armiqësore në Kosovë. Përveç kësaj zgjedhja e Thaçit president vlerëson Gashi se do të ishte shkatërrim i idealit për ndërtimin e shtetit.

“Zgjedhja e Hashim Thaçit në postin e presidentit të Kosovës do ndikonte në thellimin e divergjencave dhe ndasive shoqërore. Karriera e tij politike është ndërtuar mbi mite të rrejshme dhe si e tillë, ajo nuk perceptohet si karrierë e vlerave kombëtare të Kosovës. Hashim Thaçi ka treguar se karriera së tij politike dhe interesi personal ekonomik janë dy gjëra duhet të qëndrojnë mbi interesat e qytetarëve, shtetit dhe kombit. Mbetet të shpresojmë që deputetët e LDK-së të mos e mbështesin dëshirën e kryeministrit Isa Mustafa për zgjedhjen e Hashim Thaçit në postin e presidentit. Një zgjedhje e tillë do ta shkatërronte përfundimisht idealin e një shteti demokratik dhe do ta institucionalizonte sundimin e shërbimeve të huaja e armiqësore në dekadën e ardhshme”, thotë Gashi. Shqiptari.eu

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...