Published On: 30 Maj, 2016

Zëvendësministri Murtezaj në takimin e bordit të Strategjisë 2020 për Evropën Juglindore

Në kuadër të takimeve përmbyllëse të Presidencës Bullgare të Procesit të Bashkëpunimit në Evropën Juglindore, e cila do të përfundoj me samitin e Krerëve të shteteve anëtare, zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Valon Murtezaj, si udhëheqës i delegacionit të Republikës së Kosovës po merr pjesë në takimin e bordit udhëheqës të strategjisë 2020 për Evropën juglindore në kuadër të Këshillit për Bashkëpunim Rajonal.

Në fjalimin e tij, zëvendësministri Murtezaj ka theksuar të arriturat e vendit tonë në implementimin e strategjisë 2020 si dhe përkushtimin e Kosovës për të qenë pjesë e angazhimeve serioze për nxitjen e zhvillimit social dhe ekonomik në Evropën Juglindore.

Më tutje, në fjalimin e tij, Zëvendësministri Murtezaj, në referencë të kërkesave të strategjisë 2020, ka elaboruar gjithashtu për shtyllat e rritjes si: rritja e qëndrueshme dhe e integruar si dhe qeverisja për rritje dhe progresin që vendi ynë ka bërë deri tani.

Në takimin e bordit udhëheqës të strategjisë 2020 po marrin pjesë zyrtarë të lartë nga vendet e Evropës Juglindore.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...