Published On: 10 Qershor, 2016

Zëvendësministri i MAPL dhe këshilltari i Isa Mutafës, Bajram Gecaj, i është kundërpërgjigjur Kryetari të Prishtinës, Shpend Ahmetit, i cili e ka ftuar Kryeministrin në një debat televiziv. Gecaj ka shkruar se Ahmeti mund të ballafaqohet vetëm me qytetarët e Prishtinës dhe me hallet e tyre. Gecaj në një shkrim në faqen e tij në Facebook ka thënë se Ahmeti e do ballafaqimin televiziv sepse ka një hall tjetër, që sipas tij, debate televiziv do ta mbulojë mos punën e tit ë deri tanishme. Këshilltari i Mustafës ka thënë se Shpend Ahmeti nuk është për asnjë qytet e lere më për Prishtinën Shkrimi i plotë: MOSPUNA NUK ARSYETOHET ME DEBATE Para se të ballafaqohet në një spektakël televiziv me Kryeministrin Mustafa, Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti duhet të ballafaqohet me qytetarët e Prishtinës, me hallet e tyre dhe me problemet e përditshme. Por ai ka hall tjetër. Ai do një spektakël televiziv, as më pak as më shumë se me Kryeministrin aktual të Kosovës, ku me shumë fjalë e hiç punë dëshiron ta mbuloj mos punën e deri tashme. Janë dy karakteristika të cilat e dallojnë qeverisjen lokale të Ahmetit deri më tani. E para është marrja me probleme “të mëdha gjeopolitike”, aspak të ndërlidhura me punën dhe kompetencat e tij, dhe e dyta janë kunxhat (kunjat) e ngulur gjithandej nëpër Prishtinë. Po të matet suksesi i Ahmetit me përmasën e të parës dhe me numrat e të dytës do të ishte kryetar model për një qytet. Por kështu si është ai nuk është për asnjë qytet e lere më për Prishtinën./GazetaExpress/

Zëvendësministri i MAPL dhe këshilltari i Isa Mutafës, Bajram Gecaj, i është kundërpërgjigjur Kryetari të Prishtinës, Shpend Ahmetit, i cili e ka ftuar Kryeministrin në një debat televiziv. Gecaj ka shkruar se Ahmeti mund të ballafaqohet vetëm me qytetarët e Prishtinës dhe me hallet e tyre.

Gecaj në një shkrim në faqen e tij në Facebook ka thënë se Ahmeti e do ballafaqimin televiziv sepse ka një hall tjetër, që sipas tij, debate televiziv do ta mbulojë mos punën e tit ë deri tanishme.

Këshilltari i Mustafës ka thënë se Shpend Ahmeti nuk është për asnjë qytet e lere më për Prishtinën

Shkrimi i plotë:

MOSPUNA NUK ARSYETOHET ME DEBATE

Para se të ballafaqohet në një spektakël televiziv me Kryeministrin Mustafa, Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti duhet të ballafaqohet me qytetarët e Prishtinës, me hallet e tyre dhe me problemet e përditshme. Por ai ka hall tjetër. Ai do një spektakël televiziv, as më pak as më shumë se me Kryeministrin aktual të Kosovës, ku me shumë fjalë e hiç punë dëshiron ta mbuloj mos punën e deri tashme.

Janë dy karakteristika të cilat e dallojnë qeverisjen lokale të Ahmetit deri më tani. E para është marrja me probleme “të mëdha gjeopolitike”, aspak të ndërlidhura me punën dhe kompetencat e tij, dhe e dyta janë kunxhat (kunjat) e ngulur gjithandej nëpër Prishtinë. Po të matet suksesi i Ahmetit me përmasën e të parës dhe me numrat e të dytës do të ishte kryetar model për një qytet. Por kështu si është ai nuk është për asnjë qytet e lere më për Prishtinën./GazetaExpress/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...