Published On: 11 Mars, 2016

Zëvendëskryeministri Shala shprehu përkrahjen e Qeverisë së Kosovës për “Thirrjet e Nënave”

Zëvendëskryeministri, njëherësh ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, priti në takim drejtuesen e Organizatës Jo Qeveritare, “Thirrjet e Nënave”, Nesrete Kumnova.
Gjatë takimit, zëvendëskryeministri Shala shprehu përkrahjen e plotë të Qeverisë së Republikës së Kosovës për “Thirrjet e Nënave”, në misionin e saj për zbardhjen e plotë të fatit të personave të pagjetur nga lufta e fundit në Kosovë.
Zëvendëskryeministri Kujtim Shala, po ashtu, ofroi përkrahjen e Qeverisë dhe të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për ribotimin e librit “E VËRTETA PËR KRIMET SERBE”, Monografi për personat e rrëmbyer dhe të zhdukur gjatë luftës në Kosovë 24 Mars 1999- 12 Qershor 1999.
Nesrete Kumnova, drejtuese e Organizatës Jo Qeveritare “Thirrjet e Nënave” falënderoi zëvendëskryeministrin Shala për përkrahjen e Qeverisë së Kosovës, duke e njoftuar edhe për aktivitetet dhe vështirësitë që “Thirrjet e Nënave” po hasin në punën e tyre.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...