Published On: 22 Tetor, 2016

Zekolli: Edhe vetë ithtarë të BDI-së po e pranojnë se partia e tyre është mafioze (Video)

Ambasadori Arsim Zekolli ka qenë personaliteti i radhës i intervistuar nga Lajm.TV. një ndër analistët më të spikatur shqiptarë në Maqedoni, ai gjithmonë nga një kënd specifik i qaset zhvillimeve aktuale, duke bë parashikime të thukta për rrjedhën e mëtutjeshme të ngjarjeve. Zekolli ka paralajmëruar shqiptarët që të mos presin më diçka nga Abaz Gjuka, duke tërhequr vërejtjen se nëse nuk bëhen ndryshime do të na mallkojnë gjeneratat e ardhshme. Në këtë intervistë, Zekolli flet edhe për zhvillimet rajonale, me theks të veçantë te vizita e kryeministrit shqiptar Edi Rama në Serbi dhe debatin që pasoi në Tiranë dhe Prishtinë pas kësaj vizite. Intervistën e plotë 30 minutëshe, mund ta ndiqni në videon:

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>