Published On: 28 Gusht, 2017

Zeka: I kemi 55 nënshkrime të deputetëve

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga Nisma për Kosovën, Milaim Zeka, ka thënë se koalicioni PAN ka filluar të mbledhin nënshkrimet e deputetëve për ta formuar qeverinë.

Zeka ka pohuar në Klan Kosova se deri tani i kanë 55 deputetë që kanë nënshkruar dhe se po presin edhe nënshkrime të tjera.

“I kemi 55 nënshkrime të deputetëve, besoj se do t’i bëjmë të gjithë deri në fund të javës, ka thënë Zeka.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...