Published On: 19 Qershor, 2017

Zbulohet si i bëjnë videoklipet këngëtaret shqiptare… degjenerohet pronari (Foto)

  • Këngëtarët shqiptarë marrin shpesh ftesa për të performuar në vende ku punojnë dhe jetojnë shqiptarë.

Megjithatë, ka nga ata menaxherë që ftojnë këngëtaret edhe për “përfitime” të tjera.

Rasti i tillë është ai i një këngëtareje shqiptare, e cila preferon të mbetet anonime dhe ka dërguar rastin pranë redaksisë së JOQ.al.

Ajo do të performonte në Zvicër dhe në një bisedë me menaxherin e një diskoteke atje, ka kuptuar qëllimin e tij të vërtetë.

Si fillim, menaxheri i shfaqet me emrin e tij përkatësisht me inicialet V.I. dhe pasi e kontakton përmes adresës së saj të Facebook, kalon dhe tek llogaria e WhatsApp.

Menaxheri në fjalë ofrohet t’i bëjë dhurata të shtrenjta dhe t’i dërgojë para kash. Ai i thotë se ka qenë në lidhje me femrat VIP të Shqipërisë, por dhe pavarësisht kësaj vajza nuk tundohet.

A është kjo një anë tjetër e koncerteve që realizohen jashtë shtetit?

Më poshtë, biseda:

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...