Published On: 6 Prill, 2016

Zbulohet ilaçi magjik: Bima që u sjell fat femrave

Besohet se kjo bimë plotëson çdo dëshirë të atyre që e kultivojnë, dhe është gjithashtu shumë e lehtë për t’u ruajtur dhe mirëmbajtur…
Ekzistojnë bimë të tilla shtëpiake, të cilat janë të pranishme pothuajse në çdo shtëpi. Por shumica nuk e dinë këtë, madje as emrin e saj, për të mos përmendur kujdesin e duhur.

Spatifilum – është njëra nga këto bimë. Besohet se kjo lloj bime sjell fat për personat që e kultivojnë dhe kujdesen për të.

Ku fshihet lumturia e femrës? Sigurisht, kjo është harmonia në shtëpi, por mund të ketë harmoni edhe aty ku nuk ka shpatulla mashkullore dhe këmbë fëmijësh. Besohet se kjo bimë është përgjegjëse për mirëqenien e grave, dhe nuk e quajnë kot – lumturia e një gruaje.

Nëse i dhuroni një vajze të pamartuar një bimë të tillë, ajo së shpejti në kohën e duhur do ta rregullojë jetën e saj personale. Nëse kjo dhuratë i bëhet një gruaje të martuar – në familje do të shfaqet një fëmijë.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...