Published On: 6 Maj, 2016

Zbardhet pasuria/ Ja sa para kanë çifti Meta-Kryemadhi…

Është zbardhur edhe deklarata e pasurisë së kreut të Kuvendit dhe të LSI-së, Ilir Meta, si edhe të bashkëshortes së tij, Monika Kryemadhi.

Sipas deklaratës së bërë në Inspektoriatin e Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive, Kryeparlamentari Ilir Meta për vitin 2015 ka rreth 2 milionë lekë (20 milionë lekë të vjetra), të ardhura vetëm nga funksioni si kryetar Kuvendi.

Ndërsa bashkëshortja, deputetja Monika Kryemadhi, ka të ardhura nga paga dhe të tjera nga funksioni si deputete, rreth 2 milionë e 600 mijë lekë në vit.

Kryemadhi deklaron likuidim të kontratës së shitjes së apartamentit sipas deklarimit për vitin 2015, me vlerë totale 64 020 euro dhe gjendja e llogarisë ku është bërë hyrje shuma në datën 31 dhjetor 2015, është 60 818 euro. Ndërsa të ardhura të tjera janë si më poshtë:

Shtesë në llogari bankare zoti Meta me vlerë 1 815 082 (një milion e tetëqind e pesëmbëdhjetë mijë e tetëdhjetë e dy) lekë.

Pakësuar një llogari bankare në euro në emër të zonjës Kryemadhi 12 175 euro.

Shtuar gjatë llogaria bankare dy emërore pjesëtarë të familjes me 14 609 lekë.

Shtuar nga Interesat bankare një llogari në emër të njërit nga fëmijët me plus 182 euro.

Pakësuar llogari bankare me 35 915 lekë.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...