Published On: 5 Prill, 2016

Zbardhen kompanitë dhe ortakët e “bosit të Panamasë” në Shqipëri, biznesmeni shqiptar e lidhjet politike

  • Ismail Mulleti, biznesmeni Shqiptar shumë pranë Partisë Demokratike, i zbuluar nga skandali i “Panama Papers” për regjistrimin e kompanisë që ka koncesionin e markimit të karburanteve në Shqipëri në parajsat fiskale, ka aktualisht të paktën tre kompani aktive në Shqipëri.
  • E para është shoqëria “IMAH 2014”, e themeluar dy vite më parë, në bashkëpronësi me Assaf Halkin, izrealitin me të cilin ka themeluar ‘Global Fluids International S.A’, në ishullin Anguila. Sipas QKR, objekt i aktivitetit të kompanisë është “Tregtimi, importimi, eksportimi, i të gjithë mallrave, të çdo makinerie dhe pajisje industriale, tregtimi i pasurive te luajtshme dhe te paluajtshme, tregtimi i tokës, tregtimi i materiale gjysmë të prodhuara dhe plotësisht të prodhuara, import-eksporti dhe tregtimi i produkteve industriale e deri të produktet ushqimore”.

Kompania e dytë quhet “GRAVITAS ALBANIA PARTNERS”, e themeluar në vitin 2008, dhe rezulton e tëra në pronësi të Mulletit. Objekt i aktivitetit të shoqërisë është Dhënie e konsulencës së të gjitha llojeve investitoreve Potencial vendas apo të huaj. Realizim i kontratave, marrëveshjeve, ortakerive, shoqërive të përbashkëta apo i formave të tjera të lejuara nga legjislacioni shqiptar, me persona fizik e juridik, shqiptar ose të huaj.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...