Published On: 9 Shkurt, 2016

Zaev po hesht dhe mashtron shqiptarët, për Kumanovën!

  • ​Dyshimet po shtohen për thënien e liderit të opozitës, Zoran Zaev se ka dëshmi për ngjarjet e Kumanovës dhe heshtjen disa ditore të tij, pas asaj deklarate në Kapishtec dhe ngurrimin për të dhënë sqarime, se ky njeri, këtë deklaratë e ka bërë qëllimisht për të shpërqendruar vëmendjen e opinionit nga temat e nxehta aktuale politike.

Edhe selia e LSDM-së heshti në lidhje me deklaratën e liderit të saj, Zoran Zaev për ngjarjet e Kumanovës.

Nëse merret parasysh ajo kur për herë të fundit Zaev në deklaratën publike para gazetarëve përmendi sulmet terroriste në Kumanovë, në fillim të dhjetorit parashtrohet pyetja se pse mu tani? Për herë të parë, më shumë se dy muaj për Zaevin përsëri është aktual rasti i “Lagjes së trimave” edhe atë pesë ditë nga seanca e parë gjyqësore e caktuar sot kur fillon gjykimi i 29 të akuzuarit. Ngritje tensionesh për interes politik apo e vërtetë ndryshe për të cilën opinioni e ka të panjohur, dhe duhet ta dëgjojë?

Por prej LSDM-së tani për tani ka vetëm heshtje, ndërsa nuk ka ende reagime as nga ana e organeve kompetente të përfshirë në hetimet dhe nëse këto deklarata të Zaevit kanë ndonjë ndikim në gjithë procesin.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...