Published On: 19 Maj, 2017

Zaev: Në vend të flamurit shqiptar, Talat Xhaferi duhet ta vendosë fotografinë e gruas dhe fëmijëve

Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev në një intervistë për televizionin “N1” i pyetur lidhur me idenë për “Shqipërinë e Madhe” ka thënë se pak njerëz flasin për ide të tillë dhe se ardhmëria e Ballkanit

Perëndimor është te kufijtë e hapur dhe mobiliteti i qytetarëve. I pyetur se çka mendon lidhur me atë që në masën e kryetarit të Kuvendit Talat Xhaferi, qëndron flamuri shqiptar, Zaev tha se kjo nuk është në pajtim me Kushtetutën e Maqedonisë dhe se mendon që flamuri nuk duhet të qëndrojë në masën e kryetarit të Parlamentit, por se aty dhe të qëndrojë fotografia e “fëmijëve dhe bashkëshortes” “Besoj se Xhaferi do ta respektojë Kushtetutën dhe rregulloren për punën e Kuvendit”, ka thënë Zaev.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...