Published On: 27 Prill, 2017

Zaev në Kuvend: Procedura të përfundojë një orë e më parë

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev tha se kanë kaluar më shumë se 30 ditë, shumica e re parlamentare duke lutur deputetët e VMRO-DPMNE mos të shkelin nenin 89 dhe 90 dhe të mundësojnë zgjedhjen e kryetarit të ri të Kuvendit.

“Shumica parlamentare po ju lut, ju po bëheni sikurse keni ra nga Marsi. Pesë javë po zgjat kjo seancë. Pohoni se keni shumicë por nuk e keni shumicën. Nga gjithsej 120 deputetë keni 51 deputetë këtu, 69 deputetët nga gjithsej 120 kërkojnë, lusin që të përfundoj procedura një orë e më parë. 62 qëndrojnë pas Talat Xhaferit të zgjidhet kryetar. Çka nuk është e qartë. Të ju lëmë dy muaj, tre – tha Zaev në Kuvend.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...