Published On: 3 Gusht, 2016

Z.O’Connell demarkacioni me Malin e Zi dhe Serbinë nuk guxon të legjitimojë krimet, pushtimin dhe gjenocidin

Shkëlqesia Juaj, zotëri ambasador O’Connell, procesi i demarkacionit të Kosovës me Malin e Zi dhe Serbinë nuk guxon të legjitimojë krimet, pushtimin e dhunshëm dhe gjenocidin komunist që ka ndodhur në Kosovë. Me këtë rast, shkëlqesia Juaj, dua t’ju rikujtoj Rezolutat e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës (1481 dhe 1096), të cilat ruajnë validitetin e tyre sidomos në rastin e Kosovës. Ne shqiptarët e Kosovës duam të besojmë se qeveria mike e Mbretërisë së Bashkuar do të ofrojë mbështetjen e saj profesionale në procesin e pashmangshëm të dënimit të krimeve monstruoze të sistemit komunist, duke filluar nga viti i aneksimit të dhunshëm të Kosovës pas Luftës së Dytë Botërore e deri në ditën e largimit të forcave okupatore të Serbisë. Zotëri ambasador, ne shqiptarët nuk do ta njohim dhe nuk do ta pranojmë faljen e territorit të Kosovës. Siç e dini, Republika e Malit të Zi, Republika e Serbisë dhe IRJM mbajnë padrejtësisht të pushtuara shumë vise shqiptare. Është koha që miqtë tanë europian t’a marrin në konsideratë të drejtën demokratike të shqiptarëve për bashkim dhe për ribërjen e Mbretërisë së Bashkuar Shqiptare.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...