Published On: 10 Gusht, 2016

Z.Ambasador! Rroftë Amerika, por tokën time unë se lëshoj! Toka është e shenjtë!

 

Beqiri, shefi i shefave të LDK-së time, është njolla e zezë në krye të subjektit dhe vula e zezë e grupit parlamentar të LDK-së.

Mentor Thaqi

Unë mendoj dhe mendimi është i lirë dhe i mbrojtur kushtetutshmërisht, pra, unë mendoj se zotni Ismet Beqiri, shefi i shefave të LDK-së time, është njolla e zezë në krye të subjektit dhe vula e zezë e grupit parlamentar të LDK-së, kush nuk pajtohet me këtë le ta ruan qëndrimin e tij-saj, unë thash vetëm mendimin tim të cilin po e dëgjoj nga shumë e shumë rugovianë! Qeshja cinike pa fije ndershmërie e Kryeministrit Mustafa dhe arroganca qyqare e Ismet Beqirit, na e humben itibarin dhe nderimin e simpatinë tmerrësisht!

  1. Ambasador De la Wie, ju po frikësoheni se mos Shteti i Kosovës po shkon kah rrezikimi i vetvetes, shqetësim i mikut ky, por unë kam frikë dhe shqetësohem për tkurrjen e shtetit, për tëhuajësim territoresh, për një rebelim dhe revoltë të mundshme qytetare që po humbin pronat e tyre, andaj mendoj se kjo frikë imja dhe e qytetarëve është e arsyeshme z. Ambasador, fundja NATO ndihmoi vendosmërisht në çlirim të Kosovës, fundja, jetët e njerëzve iu dhuruan TOKËS së Dardanisë-Kosovës për shtetësi në Liri, andaj, Toka është e shenjtë, e kam AMANET nga të parët e mi që ta ruaj si sytë … miku ynë! Frikësimi juaj për shtetin tim është miqësor, por miqtë tuaj në HYQYMETIN tim janë jo të sinqertë, andaj unë shqetësohem seriozisht se ato klika puçshtetore të inkriminuara po e keqpërdorin autoritetin tuaj! Nuk po flas për treva tjera, po flas për bjeshkën time Zhleb te Kulla, ishte gjithmonë e imja, në territor Pejë-Kosove, andaj, unë nuk heqë dorë nga prona ime që ma mbron KUSHTETUTA dhe Ligjet Ndërkombëtare! Respekt dhe nderim miqësor, z. Ambasador! Rroftë (rrnofshin) SHBA, NATO, BE dhe miqtë tonë të shkëlqyer! (SHQIPTARI.EU)

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...