Published On: 13 Mars, 2016

Ymeri thotë se Thaçi s’ka guxim t’i përgjigjet ish-Ministrit të tij, Rexhep Selimi

  • Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosjes, Visar Ymeri është përshirë në debatin për komandantët e luftës dhe luftën e tyre të pasluftës. Ka thënë se Thaçi si President në tentativë s’ka guxim për t’iu përgjigjur Rexhep Selimit, i cili kishte qenë Ministër i Hashim Thaçit pasluftës, në Qeverinë e Përkohshme.
  • “Hashim Thaçi, ky që luftën e ka kaluar larg frontit (siç kishte deklaruar vet në Euoneës më 20 shkurt 2014), nuk ka guxim të ballafaqohet, madje as t’i përgjigjet Rexhep Selimit. Thaçi nuk përgjigjet sepse nuk do të flas për luftën, e as që e do të vërtetën për të”, shkruan Ymeri.

Ai më tej thotë se Thaçi po mundohet ta paraqesë veten si unifikues i popullit e jo si i klikës udhëheqëse të PDK-së.

“Nga pozicioni i Presidentit (në tentativë) Thaçi dëshiron ta paraqes veten si unifikues i popullit e jo si militant i klikës udhëheqëse të PDK-së. Prandaj po ka dhe do të ketë më shumë sejmenë të tij që do ta sulmojnë Lëvizjen VETËVENDOSJE! dhe aktivistët e deputetët e saj”, shkruan më tej Ymeri.

Tash që Veseli po del në skenë, thotë Ymeri, Thaçi është ai që po futet gadualisht prapa skenës. Realitetin e këtij kombinimi jemi duke e jetuar tash e 16 vjet. Fundja, ç‘rëndësi ka cili është dora publike e cili dora e fshehtë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...