Published On: 23 Korrik, 2016

“Yjet e Kosoves-DieSterne Kosovas” fton për nderim të viktimave në Munih

“Yjet e Kosoves-DieSterne Kosovas” fton për homazhe për nder të viktimave në Munih Me: 24.07.16 nga ora: 17.30.

Ngushëllime, Forcë, Paqe!!!
Të nderuarat familje Zabergja, Segashi, Sulaj
Unë u trondita sapo kuptova për terrorin, i cili po ndodhte në München
Zemra ime u bë copë dhe disi e parandjeja thellë në shpirt që në mesin e fatkeqëve do të gjendet edhe ndonjëri nga ne!!
Si gjithëhere dhe gjithemone kur ndodhin gjëra të tmerrshme të një natyre të tillë.
Tronditëse është kjo, por ne jemi duke jetuar në Botën e skajshmërive, e cila po digjet [do ditë nga pak.
Të nderuarat familje Zabergja, Segashi, Sulaj pranoni ngushëllimet e mia më të thella duke ju uruar forcë në këto [aste aspak të lehta për ju popullin gjerman, shqiptar dhe botën liridashëse.
Të nderuarit familje lajmi për shkuarjen e më të dashurve tuaj në Botën e amshuar më goditi rëndë, andaj pranoni ngushëllimet e mia më të sinqerta si dhe të familjes sonë nga Gjermania, e cila është mbuluar në zi duke u dëshiruar forcë në këto [aste aspak të lehta secila ndarje shkakton dhimbje dhe neve si popull na ka ra që të përjetojmë llojlloj ndarjesh, kujtoj ndarjet tona në histori e sidomos ato të luftës barbare, e cila përfshiu vendin tonë në fund shekullin e kaluar.
Ndarjet e tilla shkaktojnë dhimbje dhe pikëllim të paparë duke shtuar peshën e plagëve jetësore, të cilat vetëm dashuria në Zot dhe atdhe si dhe besimi i plotë në ligjet e natyrës, të cilat nuk arriti ti ndërroj asnjë njeri deri më sot, mund dhe duhet ti lehtësoj ato.
Të krijuesit dhe atdheut jemi dhe ata na marrin kur ne tu duhemi atyre.
Të nderuarat familje të prekura nga ky terror, i cili theu edhe zemrat tona duke marrë jetërat e më të dashurve tuaj dhe duke ndarë nga ne kjo dhe kjo Botë Dijamantin, Armelen dhe Sabinen, ndarja e më të dashurve tuaj nga kjo botë padyshim është e jashtëzakonshme, e dhimbshme pesha e së cilës nuk mund të përshkruhet me fjalë, por kjo ndarje ka ndodhur në botën e skajshmërive, e cila po digjet pa mëshirë nga ato të cilat nuk i duhen.
Të nderuara familje të prekura nga ky terror të cilin e dënojmë të gjithë njëzëri të dashurit tuaj ata engjëj tanimë pushojnë të qetë në jetën e përjetëshme.
Të gjithë ne që jetojmë këtë botë me shumë sakrifica e kemi në mision të dhurojmë dashuri për njëri tjetrin dhe atdheun, dhe vendin në të cilin jetojmë, gjë të cilën e kërkojnë edhe shpirtrat butësia e më të dashurve tuaj mision, të cilin e kryen si individ dhe familje me nderë të lartë, andaj shpirtrat e më të dashurve tuaj vetëm kështu të nderuar familje pushojnë dhe prehen të qetë në të amshueshmen Botë.
Qoftë i përjetshëm kujtimi për më të dashurit tuaj.
LAVDI!!!!
Për: “Yjet e Kosovës Die Sterne Kosovas” e.V. Emmendingen Mustafe Shabani

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...