Published On: 25 Maj, 2016

Xhavit Haliti ka filluar të mendoj për të mirën e këtij vendi, fton opozitën në Kuvend

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti, nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, tha për Radion Evropa e Lirë se partitë politike që janë në pushtet nuk ndjehen mirë pa prezencën e deputetëve opozitarë dhe vlerësoi se oferta për opozitën është që të rifillojë bisedimet për të gjetur zgjidhje.

“Oferta nuk kemi konkrete sa i takon kthimit të opozitës, por opozita është e lirë dhe është e vlerësuar në parlamentin e Kosovës. Ne jemi të gatshëm që të gjitha mundësitë t’ua ofrojmë, të gjitha ato që i lejon Kushtetuta dhe rregullorja e Kuvendit”, tha Haliti.

 Nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Haliti, ndërkaq theksoi se opozita për qëllimet e saj, por edhe për interesin e vendit, duhet të kthehet në Kuvend.

“Në vendet ku ka demokraci opozita e kontrollon qeverinë sepse kontrollon fort dhe nuk lejon keqpërdorime. Këtu domosdoshmërisht opozita duhet të jetë në Kuvend dhe duhet të jetë e inkorporuar në agjencitë e pavarura për të kontrolluar të gjitha ato që mund të kontrollojë përmes tyre”, tha Haliti.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...