Published On: 1 Gusht, 2016

Xhavit Haliti edhe njëherë flet për demarkacionin: Ja çka thotë tash!

Xhavit Haliti, nënkryetar i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, thotë për Radion Evropa e Lirë se e mira e debatit për demarkacionin do të jetë përpjekja e ekspertëve, e atyre që e mbështesin dhe atyre që e kundërshtojnë formën e tanishme të Marrëveshjes për demarkacion me Malin e Zi, që ta argumentojnë votimin ose mosvotimin e kësaj marrëveshjeje.

“Po besoj që do të hapet një rrugë në perspektivë e politikanëve dhe e partive politike që të kenë një mundësi shtesë për tu ulur dhe për të biseduar për këtë çështje. Por, unë jam ithtar i bisedave pa pompozitet dhe pa medie, për të rënë në tokë apo siç thotë populli, për të biseduar ‘me këmbë në tokë’ dhe jo për të biseduar duke i parë kamerat e televizionit”, ka thënë Haliti.

Nënkryetari i Kuvendit, Haliti, nuk pret se debati do të sjellë edhe vendime.

“Do të dëshiroja që nga ky takim të ketë rekomandime për parlamentin dhe për qeverinë, por jo vendime që i obligojnë grupet parlamentare e as qeverinë”, tha Haliti.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...