Shendetesi

WiFi po na vret në heshtje? Ja çfarë sëmundjesh shkakton

Shërbimi i internetit “Wireless” është shumë praktik mund të lidhet me disa pajisje pa patur nevojën e kabllove apo telave. Por, kur është fjala për sigurinë tonë, kompanitë të cilat i prodhojnë shpërndarës e Wi-Fi duhet të ndjekin disa hapa sigurie për t’i bërë këto pajisje sa më të sigurta për shëndetin tonë.

“British Health Agency” ka kryer një studim për të treguar rrezikun që ruterët sjellin në shëndetin tonë dhe në rritjen e bimëve.

Këto janë disa nga pasojat e WiFi:

Probleme me përqendrimin

Dhimbje e veshëve

Dhimbje të shpeshta të kokës/shqiperiaime.al/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *