Published On: 26 Maj, 2017

VW Golf GTI First Decade është vizioni i së ardhmes [FOTO]

  • VW ka prezantuar konceptin e GTI para takimit të madh të fansave të VW në Wörthersee GTI.

Festivali Wörthersee GTI i cili mbahet në Austri, është tubimi më i madh i fansave të kësaj marke dhe aty VW prezanton koncepte si ky Golf GTI First Decade, transmeton Express. Ndërtimi i kësaj veture është bërë për 9 muaj dhe në ndërtimin e saj kanë marr pjesë 13 adhurues të VW.

First Decade është thënë se ka motor me benzinë, besohet që të jetë motori EA888 2.0-litër i cili fuqinë do ta transmetoj tek rrotat e para. Ndërsa, rrotat e pasme do të fuqizohen me një motor elektrik 48 volt. Fuqia e kombinuar nga motori me benzinë dhe ai elektrik shkon në 423 kf.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...