Published On: 17 Maj, 2017

VV bashkohuni me LDK-në kundër koalicionit të krimit!

Çun Lajqi

O miq të Vetëvendosjes, o Albin Kurti!
Kam pasë e kam shumë respekt për trurin tand!
Por,
Pse të lëkundeni aq shumë, me marrë vendime, për me i dal përballë Koalicionit të Krimit! Ramushi u mashtrue.
Po Ju pse duhet t’i frigoheni të vërtetës!
Mos bre burrë!
Bashkojuni LDK-së dhe AKR-së së Bacit Behgjet dhe mundeni pa nis gara koalicionin e dhunës dhe krimit (përjashtue Ramushin tim), ta fundosni!
S’kemi kohë me hup, s’kemi kohë me u korit!
Nesër asht vonë.

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...