Published On: 24 Shkurt, 2016

Vrasësin e kolonelit, Tanin e paguan me 300 mijë marka, Ibrahim Kelmendi, Hashim Thaçi dhe Xhavit Haliti (Video)

 

Shqiptari.eu vazhdon me rrëfimin ekskluziv për vrasjen e Kolonelit, duke zbuluar edhe urdhënësit dhe duke dhënë detajet për autorin ekzekutor.

Por, para se të ndodhte atentati kishte një përpjekje tjetër të marrë, që po ashtu lidhet me darkën e fundit, të kolonelit.

Dikush që kishte nën kontroll disa eprorë, i kishte nxitur në qendrat stërvitore që tinëzisht të kërkonin të mbahej një takim i ushtarakëve për të votuar heqjen apo shkarkimin e kolonelit Ahmet Krasniqi. Pra, kjo ishte një përpjekje për puq të brendshëm nga disa ushtarakë të FARK-ut, pasi për Bukoshin dhe Ibrahim Kelmendin, dihej se ata ishin iniciues faktik.

Muaj më pas do të jenë ushtarakët besnik të Ahmetit, pra të FARK-ut, që do të merrnin përgjegjësinë të futeshin pa urdhër të Ministrisë, që të futeshin në Kosovë, dhe do të jenë po tri brigadat e themeluara nga Ahmeti, që e bën thyerjen e kufirit…duke vepruar madje në kundërshtim me kërkesat e Ministrisë së Republikës,  që tashmë dominohej nga krahu i LPK-së në Gjermani, përkatësisht nga krahu i Ibrahim Kelmendit.

Vrasjen e ka bërë Tan L. dhe për këtë është paguar 300.000 Dm. Këtë e kanë ditë shumica e eprorëve të FARK-ut.

Këta eprorë janë: Xhafer Jashari shef i Logjistikës, Hilmi Nebihi shef i inteligjencës, Ismet Ibrahimi ndihmës i tij, dhe disa të tjerë që mbajnë homazhe çdo vit dhe janë ndihmës të kriminelëve që e vranë Kol.Ahmet Krasniqin. Lekët janë dhënë nga Xhavit Haliti e Hashim Hajduti.

Para se të kryhej vrasja grupet kishin marrë 8 milionë DM nga Xh. Haliti A.Syla e H. Thaçi.

Gjysma e njerëzve për rreth A. Krasniqit kanë qenë njerëz të Ibrahim Kelmendit dhe Xh. Halitit.

Xhafer Jashari është bagjanak i Ibrahim Kelmendit, i kanë vajzat e axhës për bashkëshorte. Roli i tij ka qenë ta bllokoj furnizimin dhe logjistiken e MMRK-së e Xhaferi ishte shefi i saj.

“E hoqëm qafe Bacen”

Ditën e varrimit të Baces, para hotel Tiranës më tha “Tash masi e heqëm bacen qafe, do e bëjmë Ministrinë si dojmë ne.

Pas vrasjes së Kolonelit, Halil Bicaj me Xhaferin kishin sjellë ndërkohë 15 ushtarakë, nën ndikimin e Ibrahim Kelmendit me lejen e Bukoshit dhe e morën Ministrinë nga brenda.

Për ti bërë gjërat tamam e soëlln në vend të Hilmis, që iku si lepri, Ramë Marajn, kojshi i Halil Bices.

Hilmiu iku pas vrasjes së Baces. Ai ishte përgjegjës për siguri në Ministri, pra edhe për sigurinë e jetës së Kolonelit.

Ndërsa, Ismeti dukej njeri tepër i kulturuar, por si thonë ‘prevarant’, si ngjala, rraspi mashkull… frikacak në vetvete.

Pra, ikën pas vrasjes së bacës… na lanë vetëm. Me vrasjen e Baces, Bukoshi e Ibrahim Kelmendi në bashkëpunim e morën Ministrinë, pra ajo tashmë ishte nën kontrollin e LPK-së dega në Gjermani.

Ndërsa, ne ushtarakë që kishim pak dinjitet dhe nuk pranonim ti shërbenim këtyre pisave… ju bashkuam brigadave në Kosovë dhe Koshare.

Një javë para vrasjes së Baces, Bukoshi i dha urdhër ta lëshonte postin, por Baca nuk pranoi. Baca,si ushtrues detyre i MMRK-së, e vazhdoi detyrën si ministër dhe po bëhej pra gati, me hy në Rugovë me tri brigada edhe vet me uniformë ushtarake…

Kjo si konvenonte askujt, as Bukoshit, as Ibrahim Kelmendit dhe as Shtabit të Rognerit, por as miqve.

Kështu që të gjithë sikur ia bën me sy shoku shoqit për likuidimin e kolonelit.

Më se shumti mban përgjegjësi shteti amë, por rëndësi i dha vrasjes së Kolonelit edhe shteti serb. Siç po tregon koha këto lidhje ende po funksionojnë, veçmas në bisedime. SHQIPTARI.EU

Botimi dhe ribotimi i këtij shkrimi ndalohet pa marrëveshje me redaksinë e shqiptarit.eu!

 

Nesër çfarë e lidh me Kosovën, këtë atentator,  profili më i plotë i tij dhe detaje të tjera të njohura deri më tash!

 

LEXONI EDHE: 

http://www.shqiptari.eu/ekskluzive-ministrin-e-luftes-kolonel-ahmet-krasniqin-e-vrau-artan-l-per-300-mije-marka-video/

http://www.shqiptari.eu/ekskluzive-azem-syla-kercenonte-paguani-10-milione-dollare-ose-nuk-dilni-te-gjalle-do-ju-vrasim-si-serbet/
http://www.shqiptari.eu/trego-hashim-si-e-mbanin-udbkos-i-vellaun-tand-me-banane-donhill-e-darka-ne-restorant-trokja/

http://www.shqiptari.eu/myslimani-i-devotshem-qe-nuk-pi-raki-me-shqiptare-vec-me-serb-video/
http://www.shqiptari.eu/ja-si-i-udb-a-i-vendoste-njerezit-e-saj-ne-krye-te-lpk-se-dhe-luftes/

 
Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...