Published On: 5 Shkurt, 2016

Vjollca Hoxha fiton gjyqin ndaj ortakëve në Top Channel

Pronarja e Top Channel, Vjollca Hoxha, ka fituar gjyqin ndaj ortakëve në këtë televizion.

Gjykata e Tiranës ka vendosur që të pezullojë vendimin e ortakëve për shkarkimin e Vjollca Hoxhës si drejtuese e Top

Channel.

Ajo do të jetë administratore e Top Channel deri në gjyqin tjetër.

Vjollca Hoxha konteston aksionet e dy ortakëve të tjerë në Top Channel dhe ka nisur një proces gjyqësor ndaj tyre.

Familja Hoxha i ka paditur sepse duan kthimin mbrapsht të aksioneve që u ka dhënë dikur burri dhe babai i tyre.

Pak kohë më parë, Vjollca Hoxha shkarkoi Drejtorin e Përgjithshëm, Enkel Joti.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...