Published On: 7 Korrik, 2017

Vija e engjëllit mbrojtës në pëllëmbë. Zbuloni misterin (VIDEO)

A keni engjëll mbrojtës? Pëllëmba juaj mund të jetë në gjendje që t’ua tregojë përgjigjen e kësaj pyetje.

Palmistria është një art i lashtë në Indi. Nga atje, ai u shpërnda për në Kinë, Egjipt, Greqi dhe Evropë. Edhe pse shumica besojnë se ky lloj arti është një lloj paragjykimi, ka të tjerë që e konsiderojnë shkencë të lashtë.

Shumë doktorë dhe shkencëtarë kanë hulumtuar dhe kanë rënë në përfundim se duart kanë potencialin të tregojnë shumë për karakterin e një personi, shëndetin dhe gjendjen psikologjike, transmeton Gazeta Express.

Vijat e engjëllit mbrojtës janë të rralla, por shumë të fuqishme. Këto vija formohen në dorën e majtë, kur një anëtar i familjes ose shok i ngushtë vdes.

Për më tepër, shikojeni këtë video më poshtë dhe zbulojeni a e keni edhe ju një vijë të tillë:

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...