Published On: 8 Shtator, 2016

Vihen në pikëpyetje pensionet e veteranëve (Video)

Vetëm 50 milionë euro për çështje sociale dhe pensionet e veteranëve e invalidëve të luftës do të mund të jepen nga buxheti i Kosovës për vitin 2017.

Kjo pasi që ky është kushtëzim nga Fondi Monetar Ndërkombëtar. Nëse, kjo gjë nuk zbatohet atëherë rrezikohet Marrëveshja e Stabilizim Asociimit, marrëveshja e MCC si dhe të gjitha marrëveshjet tjera.

 E, ministri i Financave, Avdullah Hoti, deklaroi se me buxhetin qe ekziston për këtë vit mund të paguhen vetëm 38 mijë veteranë.

Për më shumë ndiqeni kronikën.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...