Published On: 26 Prill, 2017

VIDEO – Skandaloze! Shikoni çfarë ndodh me këtë fëmijë në autobus

  • Një fëmijë i vogël i ulur në sediljen e një autobusi është filmuar teksa shikon porno në një celular që mban në duar.
  • Rasti është denoncuar në “Jeta osh Qef”, dhe sipas qytetarit që ka bërë videon, fëmija ka pasur të ulur në sediljen afër edhe një nga prindërit e tij.

Fëmija raportohet se është i moshës 6-vjeçare.

Përgjegjësia bie e gjitha tek prindërit, të cilët në radhë të parë duhet të sigurohen për të bllokuar programet dhe videot me “pullë të kuqe” në telefonin e një të vogli.

Pornografia ndikon negativisht në zhvillimin psiko-emocional të fëmijëve.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...