Published On: 10 Prill, 2016

VIDEO shokuese, a i kanë shpallur luftë Vetëvendosjes apo ajo është e tillë!? (Video)

 

Në një video shkrim paralajmërues disa lexues na kanë kritikuar duke menduar se ishte fjala për një shkrim tonin. Ne si medium nuk e kemi ndërmend ti heshtim informacionet, në situatën kur shfaqen video, që të bëjnë të dyshosh edhe kur je militanti më i madh i një partie, apo ithtari më besnik i një lideri. Ju takon partive dhe individëve të akuzuar apo të prezantuar të reagojnë me maturi dhe argumente bindëse, jo me paragjykim. Më shumë se sa një video nuk ka mënyrë argumentimi, nëse vlen formula se një foto çmohet sa një mijë fjalë, një video sot vlen sa një milion fjalë.
Kjo është përgjigja jonë për shkarravitësit dhe gojëndytit. Ne nuk e kemi mision as ta mbrojmë as ta sulmojmë, asnjë parti politike apo individ, ne e kritikojmë çdo kë që punon në disfavor të atdheut, pra që e dëmton atë, pavarësisht se në çfarë mënyre të fshehur vepron, me sa maska.

Këto inicizime janë të portalit, Albanian real life, as kjo video këtu dhe as ai paraprak nuk janë produkt i gazetës shqiptari. SHQIPTARI.EU

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...