Published On: 12 Prill, 2016

Video për Kosovën që po çmend serbët në internet

Në profilin BENITRIMI në youtube kemi dy video me të njëjtin emër. KOSOVO, video e parë ka 672,194 shikime, dhe është një ndër videot për të cilën serbët dhe shqiptarët grinden dhe shahen vazhdimisht. Video e dytë është e njëjta, por që për portalin tonë BeniTrimi thotë që e ka bërë përsëri si video të re, për shkak se video ka aq shumë klikime dhe paret për ato klikime i marrin 3 kompani të distribuimit të muzikës, sepse video është panelizuar për te drejta autoriale te muzikes. Kështu qe kam bere videon pa disa pjese te muzikës, por qe ne fakt është e njëjtë thot benitrimi, qe dëshironte ende te mos e tregoj identitetin e tij te vërtet por qe SHQIPTARI EU e njef artistin me emrin dhe mbiemrin e veret.
Video Kosovo, ne fakt eshte nje dokumentar i realizuar për Kosovën që nga koha e ilirëve. E tërë videoja është bërë me fotografi dhe shkrime. Ju ftojmë tI shikoni të dyja videot.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...