Published On: 28 Maj, 2016

Video: Penisë vibrues dhe krahë bionikë, ja si po e transformon teknologjia jetën

Që nga krahu bionik që i ka ndryshuar jetën një personi me krah të prerë, deri te penisi vibrues, i dikujt që ka patur një problem serioz me organin gjenital.

Teknologjia është në gjendje sot të transformojë jetën e shumë njerëzve në nevojë.

Video dhe fotot e artikullit janë një shembull i qartë:

 

Krahu bionik

Omkaar KotediaJames Young tragically lost an arm and a leg when he was dragged on to the tracks between two carriages of the London DLR as it was pulling in. He has a bionic arm from gaming company Konami, modelled on lead character Snake from Metal Gear Solid

 

Sy-kamera

EyeborgTwenty-six years after a shotgun accident left him legally blind in one eye, Spence had the eye removed has now had the idea to replace it with a camera

 

Vibrues penisi

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...