Published On: 26 Janar, 2016

Video: Futbollistet zhvishen për kalenderin erotik

Ekipi i futbollisteve femra Lorca Deportiva Feminas është zhveshur për një kalendar erotik.

Qëllimi është që të mblidhen sa më shumë para për klubin.

Lorca Deportiva është krijuar në vitin 2010 dhe ka njohur një rritje të ndjeshme gjatë kësaj kohe.

Klubi ka edhe një akademi me 30 studente.

tuleskja

Spanish women’s side Lorca Deportiva Feminas raise cash with an eye-catching calendarSpanish women’s side Lorca Deportiva Feminas raise cash with an eye-catching calendar

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...