Published On: 8 Janar, 2017

Video emocionuese/ I bën frymëmarrje zogut që po ngordhte nga i ftohti

Ky është momenti i pabesueshëm kur një burrë shpëton një zog që kishte ngecur në një gyp metalik të ngrirë nga akulli me frymën e tij.
Nelson Miller nga Caldwell, Idaho pa harabelin duke vuajtur për të fluturuar ndërkohë që po ushqente kuajt e tij ditën e ndërrimit të viteve.
Këmbët e zogut ngrinë teksa ky i fundit piu ujë në tubin e kuajve, në temperatura minus zero.
Video tregon se si Nelson, i ngroh këmbët e harabelit me frymë dhe e liron me “magjinë” e tij.

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...