Published On: 22 Mars, 2016

Vezët nga Shqipëria dëmtojnë konsumatorin dhe prodhuesit vendorë (Video)

Shoqata e Shpezëtarëve të Kosovës është e shqetësuar me cilësinë e vezëve të importuara nga Shqipëria, raporton KTV.

Shoqata thotë se qysh nga muaji janar, një sasi e vezëve të ndaluara për konsum kanë hyrë në tregun e Kosovës.
Sipas tyre, pos që dëmtojnë konsumatorin, po i dëmtojnë edhe prodhuesit vendorë.

Në anën tjetër, prodhuesit vendorë thonë se për vezët e Kosovës, nuk ka vend për shqetësim.
Lajmet e fundit, sipas fermerit Sabit Rama, kanë ndikuar dhe në punën e fermerëve vendorë.

Televizioni Arta ka provuar të marrë një qëndrim nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, por ata nuk kanë dashur të deklarohen për këtë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...