Published On: 20 Qershor, 2016

VETËSHKATRRIMI I SISTEMIT TË DREJTËSIS !

U nevoiten disa muaj e besa edhe 1 vitë,që të bindet Regjimi që Marveshjet e nënshkruara për Bashkësin e Komunave me shumicë serbe apo Zajednicen,si dhe çështjen e kufirit me Malin e Zi,është gabim.Tani mbasi u sigurua Harta valide dhe e ligjëshme e ish APJ, filluan edhe zyrtaret e Regjimit,të deklarohen se Marveshja e Kufirit nuk Kalon,sepse versioni Zyrtar i Komisionit Shtetëror të kryesuar nga Murat Meha ka hy në territorin e Kosovës për 5 km. Për Zajednicen Gjykata e shkatrroi dhe e shpartalloi duke hudhur 23 nene nga 27 gjithësejt, Ku është Niveli i përgjegjësis,ku është Prokuroria e Shtetit ? Kemi të bëjmë me TRADHËTI KOMBTARE NË DY RASTET Ku është Qeveria që Gjykata Kushtetuse ju jep të drejtë puntorve të Fabrikes së Tubave afersisht rreth 3 vite i keni para syve a nuk po i shifni,secilen ditë që shkoni në punë,a kan familje ata,si ju? Të gjitha Raportet Nderkombtare,citojnë Gjyqësorin e kapur nga Politika dhe që nga viti 2008 e deri më sot 2016 tetë vite të plota Minister i Drejtësis është Hajredin Kuqi. Këtu skemi se qka mendojmë sistemi i drejtësis,në Kosovë në vend se të Avancon ai është VETËSHKATRRUAR,nga Ministri aktual Hajredin Kuqi dhe klika e tijë.Sa e sa afera ka ndodhurë dhe kjo Ministri së bashku me ministrin e PM,jo që kan dhënë Llogari,por përkundrazi ,e kan kapë shtetin nga Presidenti Jo Legal e deri te Portiri,që punon në një instuticion. Regjimi me këmbngulje e ka mbrojtur tezen e vetë:Se as një mm nuk është humbur dhe se qdo gjë është në rregull,atëhere opozita përdori protestat,demostratat,aktivitete te ndryshme për ta kundershtue keto dy marrveshje ,perdori edhe gazin lotësjellës si mjetë jo ”bash” demokratik,e Regjimi,rrahu,tërhiqte zvarrë burra e gra,fyente dhe shante,burgoste deputet dhe protestues,tani Shtrohet pytja ? Çka mas sigurimit të versionit të saktë,marrveshja e kufirit është gabim me versionin zyrtar të dhën nga kryetari i komisionit shtetëror Murat Meha dhe të nënshkruar nga dy ministrat ate të MPJ Hashim Thaqi dhe MPB Skender Hyseni,Hashim Thaqi tani është President i vendit,a e lejon kushtetuta e Kosovës një ish ministër tani President që të bënë TRADHETI KOMBTARE duke ja fal Malit te Zi rreth 8’200 ha tokë A e lejon kushtetuta e Kosovës një ministër të MPB të ushtroj Akoma postin edhe pse la ba TRADHETI KOMBTARE Dhe në fund a e lejon kushtetuta e Kosovës të lirë Kryetarin e Komisionit Shtetëror të Kufirit Murat Meha,akoma të lirë,kur dihet se ka ba TRADHETI KOMBTARE. Kush duhet të jep LLPGARI,për rrahjen,nxjerrjen zcarrë të deputetvve,burgosjen aktivistëve, NËSE JEMI SHTET DUHET TË VEPROJMË SI SHTET PROKURORIA,SPECIALE DERI TANI ËSHTË DASHUR VEQ TË ARRESTOJ NJERZIT PËRGJEGJËS. Të shpërbëhet Parlamenti të caktohen zgjedhjet e parakoshme si che zgjedhjen e kryetarit nga qytetarët. Zgjimi qytetarë vetëm ka filluar të zgjohet,më mirë bëni keto siq duhet,në të kunderten populli me protesta masive do të ju detyroj ti bani.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...