Published On: 13 Mars, 2016

Veteranët duan përgjegjësi për fryrje të listave (Video)

Fryrja e listave të veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës është shqetësim i vazhdueshëm për veteranët dhe invalidët e luftws. Ata kanë kërkuar që të mbyllet komisioni qeveritar për verifikimin e statusit të veteranëve të UÇK-së.

Kryetari i Këshillit për Mbrojtjen e Veteranëve të UÇK-së, Xhevdet Qeriqi ka thënë për Tribuna Channel, se është përgjegjësi e Qeverisë rritja e numrit të aplikuesve për statusin e veteranit apo invalidit, ngase kjo po ndikon dhe dëmton buxhetin e ndarë për këto kategori. Ai shpreh shqetësimin e tij se aplikimi për të fituar statusin ka qenë pa kurrfarë kritere.

Nga ana tjetër ministri i Punës dhe Mirëqenies sociale, Arban Abrashi është deklaruar për Tribuna Channel se pastrimi i listave merr kohë ngase ky proces është i ndërlikuar dhe me këtë duhen të merren organet e drejtësisë ngase qeveria e ka të pamundur të ndërhyjë në këtë proces.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...