Published On: 23 Janar, 2016

Vetëm 7 përqind e zgjidhin këtë pazëll: Po ju e bëni?

Është koha e iluzioneve optike dhe pazëllave online.

Më e fundit i sfidon njerëzit që të bashkojnë nëntë pika me vetëm 4 vija.

Në fakt ‘problemi i 9 pikave’ doli për herë të parë në vitin 1963 dhe është një detyrë standarde në psikologjinë e mendimit.

Vetëm 7 përqind e zgjidhin atë brenda tre minutave.

Problemi është se shumica e njerëzve mendojnë se nuk duhet kapërcyer kufiri i kuadratit.

Nëse përtoni ta bëni vetë, shihni zgjidhjen.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...