Published On: 29 Maj, 2017

Veseli: Tridhjetë gra të suksesshme iu bashkuan Fillimit të Ri

  • Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, përmes një shkrimi në Facebook ka thënë se do të fuqizojë gratë dhe të rinjtë në Kosovë.

Ai përmes këtij shkrimi ka informuar se Fillimit të ri i janë bashkuar edhe tridhjetë gra.

Shkrimi i plotë në Facebook:

Gratë dhe të rinjtë e Kosovës janë thelbi i platformës sonë fituese.

Sot, edhe tridhjetë gra të suksesshme iu bashkuan Fillimit të Ri që do të garantojë fuqizimin e grave dhe të rinjve. #FillimiRi

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...