Published On: 17 Maj, 2017

Vendosni gishtanë këtë pozitë dhe do ta keni më mirë: kilogramet do të shkrihen (video)

Kush do të thoshte që mund të humbni kilogramët e tepërt vetëm nëse i vendosni gishtat në njërën ndër këto pozita.
Filozofia e vjetër indiane na zbulon pozitën e shuplakave, përkatësisht të gishtave, të cilat i orientojnë rrjedhat e energjisë në trup, transmeton Telegrafi.

Ato pozita quhen “të mençura” dhe me përdorimin e tyre mund ta orientoni energjinë në drejtim të shërimit të ndonjë organi apo të humbni kilogramët e tepërt.

Shikoni videon dhe çdo gjë do ta keni të qartë. /Telegrafi/

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...