Published On: 22 Shtator, 2017

Vendimi më i keq të bëni fëmijë – thotë shkenca

Mund të tingëllojë keq për prindërit e rinj, por që hulumtimet e reja tregojnë se të vendosni që të keni fëmijë nuk është dobiprurëse.

Nëse keni vërejtur që miqtë tuaj kanë filluar t’i rrisin familjet dhe ju interesoheni që të shijoni një risk të prindërisë, mund të interesoheni që të dëgjoni se çka thuhet për atë fillimisht, shkruan Independent.

Studimet shkencore kanë treguar që të kesh fëmijë mund të ndikojë dukshëm në shumë gjëra në jetën tuaj – nga paratë, gjumi dhe jeta seksuale.

Për çiftet e reja, sipas studimit, martesa ka hasur në probleme të mëdha veçanërisht pas lindjes së fëmijës së parë.

Kjo lidhet direkt me zvogëlim të intimitetit, më pak para, dallimet në mënyrën se si duhet rritur fëmija dhe mbi të gjitha mungesa e madhe që të kalohet koha së bashku.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...