Published On: 15 Nëntor, 2016

“Vendim skandaloz dhe i motivuar politikisht” (VIDEO)

Gjykata e Apelit ka miratuar aktgjykimin e Gjykatës Themelore në Mitrovicë  në rastet “Drenica 1 dhe Drenica 2 me anë të së cilës komandantët dhe ushtarët e zonës operative të Drenicës, janë shpallur fajtorë dhe janë dënuar me burg.

Gjykata e Apelit ka ndryshuar dënimin për Sami Lushtakun, i cili është shpallur i pafajshëm për veprën penale vrasje dhe  i  janë hequr  12 vjet burg mirëpo është dënuar me burg prej 7 viteve për veprën penale  “Krime lufte kundër popullatës civile” që ndërlidhet me përgjegjësinë komanduese. Ndërsa, Sylejman Selimi është dënuar me 5 vite burgim dhe Jahir Demaku me 7 vite burgim.

Për detajet e këtij aktgjykimi, për televizionin ka treguar, avokati, Tomë Gashi.
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...