Published On: 9 Prill, 2016

Vende pune për personat me aftësi të kufizuara

Në bashkëpunim me Komunën e Ferizajt, kryetarin Muharrem Svarqa dhe Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, Shoqata e Personave me Aftësi të Kufizuara “Handicap”, bëri hapjen e biznesit për ambalazhimin e sheqerit, ku, në linjën e ambalazhimit dhe shpërndarjes të këtij biznesi do të punësohen disa persona me aftësi të kufizuara.

Siç thuhet në komunikatë, me këtë rast, ministri Abrashi dhe kryetari Svarqa, u premtuan udhëheqësve të realizimit të këtij projekti, që Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Komuna e Ferizajt do të vazhdojnë përkrahjen edhe në aspektin e operimit të këtij biznesi social.

Abrashi ka ritheksuar se orientimi i Qeverisë së Republikës së Kosovës vazhdon të jetë ndërmarrja e të gjitha hapave që sigurojnë rritje të mirëqenies sociale, veçmas të personave në gjendje vulnerabël.

Kryetari i shoqatës, Ylber Selmani, falënderoi ministrin Abrashi dhe kryetarin Svarqa, për përkrahjen e pa rezervë në realizimin e këtij projekti.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...