Kronike Lajmi Levizes

Vdes veprimtari Rexhep Ibrahimi

Sot u nda nga jeta ish kryetari i aktivit të LDK-së, në Rheinland-Pfalz, në Gjermani, ATDHETARI Rexhep Ibrahimi.

“U nda nga ne ish kryetari i aktivit t’LDK-së më të suksesëshëm në Gjermani, ATDHETARI Rexhep Ibrahimi, i cili na la shumë t’piklluar…FALEMNDERIT Baca REXHË për punën dhe kontributin tënd që e dhae në adresë të atdheut, dot jemi gjithmonë mirnjohës…U prefshë i lirë në tokën e Tetovës…”, njofton Xhevat Berisha për mikun e tij. SHQIPTARi.eu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *