Kronike Lajmi Levizes

Vdes një zyrtar i Qeverisë, policia e cilëson “vdekje të dyshimtë”

Një grua ka vdekur si pasojë e goditjes nga vetura dhe një person rreth të 50-tave ka vdekur në banjo dhe Policia po e trajton si vdekje e dyshimtë.

Burime të “KosovaLajm”, brenda Policisë së Kosovës, tregojnë se viktima është e gjinisë mashkull nga fshati Sekiraq dhe ishte zyrtarë në njëren nga ministritë e Qeverisë së Republikës së Kosovës. Prokurori është duke u marrë me rastin.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *