Kronike Lajmi Levizes

Vdekja e Ligjit (Video)

Si reagojnë institucionet përballë një qytetari korrekt me ligjin dhe cili është përfundimi i tij. Një histori reale që fillon me kërkesën për t’u pajisur me një kupon tatimor dhe përfundon i dhunuar nga policia dhe i dënuar me dy vite burg.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *